Kurum Adı : Beşeylül İlkokulu
WEB Adresi : http://sultanhisarbeseylul.meb.k12.tr
Adres : BEŞEYLÜL MAH. MOLLA KAHVE CAD. NO 75 SULTANHİSAR / AYDIN

VİZYON
Yeteneklerini geliştirerek bilgi, yabancı dil, teknoloji, bireysel gelişim alanlarında toplum içinde hedeflediği yere ulaşabilen öğrenciler yetiştiren, eğitim teknolojileri konusunda öncü, öğrencilerini hayata hazırlayan en iyi eğitim kurumlarından biri olmak.

MİSYON
Türk kültürü ve değerleri çerçevesinde bunu gerçekleştirirken eğitim öğretim ortamımızda, öğrencilerimize sunacağımız her yeniliği titizlikle inceleyip araştıran, yeniliklere açık, tutarlı bir okul olmak amacındayız. Öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının, doğru konuşma ve yazmaya dayalı bir Türkçenin kazandırıldığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam yaratmak hedefindeyiz.

BAŞARILAR

Öğretmen Sayısı : 11
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 156
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:40 14:30
Derslik Sayısı : 12 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : Yok
Isınma Şekli : KALORİFER

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklığı 35 Km.İlçe Merkezi içerisinde şehir merkezinin 500 metre batısında bulunmaktadır.
Ulaşım : Aydın-Denizli Karayolu ve Demiryolu üzerinde bulunan ilçemize ulaşım, hem karayolu araçları ve trenlerle çok kolaydır.Okulumuz da ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Sultanhisar İlçesi,Aydın il merkezi ile Nazilli İlçesi arasında bulunmaktadır.İlçemiz Büyük Menderes ovsında,Nysa Antik Kenti güneyinde yerleşmiş,her çeşit meyve ve sebzenin yetiştiği şirin bir yerleşim yeridir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ