Beşeylül İlkokulu

Vizyon: Yeteneklerini geliştirerek bilgi, yabancı dil, teknoloji, bireysel gelişim alanlarında toplum içinde hedeflediği yere ulaşabilen,interneti bilinçli kullanabilen bilinçli öğrenciler yetiştiren, eğitim teknolojileri konusunda öncü, öğrencilerini hayata hazırlayan en iyi eğitim kurumlarından biri olmak.

Misyon: Türk kültürü ve değerleri çerçevesinde bunu gerçekleştirirken eğitim öğretim ortamımızda, öğrencilerimize sunacağımız her yeniliği titizlikle inceleyip araştıran, yeniliklere açık,internet okuryazarlığında öncü ve tutarlı bir okul olmak amacındayız. Öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının, doğru konuşma ve yazmaya dayalı bir Türkçenin kazandırıldığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam yaratmak hedefindeyiz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:40 14:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sultanhisarbeseylul.meb.k12.tr

Adres - BEŞEYLÜL MAH. MOLLA KAHVE CAD. NO 75 SULTANHİSAR / AYDIN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Sultanhisar İlçesi,Aydın il merkezi ile Nazilli İlçesi arasında bulunmaktadır.İlçemiz Büyük Menderes ovsında,Nysa Antik Kenti güneyinde yerleşmiş,her çeşit meyve ve sebzenin yetiştiği şirin bir yerleşim yeridir.

Adres - BEŞEYLÜL MAH. MOLLA KAHVE CAD. NO 75 SULTANHİSAR / AYDIN

Ulaşım Aydın-Denizli Karayolu ve Demiryolu üzerinde bulunan ilçemize ulaşım, hem karayolu araçları ve trenlerle çok kolaydır.Okulumuz da ilçe merkezinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklığı 35 Km.İlçe Merkezi içerisinde şehir merkezinin 500 metre batısında bulunmaktadır.